VACconsult

Advies en begeleiding bij jouw landbouwadministratie 

Onafhankelijk en deskundig advies

Als agrarisch ondernemer ben je graag actief bezig binnen jouw bedrijf. Maar wat met het vele papierwerk dat komt kijken bij het leiden van een bedrijf? Wees gerust en kies voor het onafhankelijk en deskundig advies van VACconsult.

We bieden kwaliteitsvolle dienstverlening rond onder andere aangiftes, premies, subsidies, overnames, samenwerkingen en bedrijfsoriëntering. Onze adviseurs helpen om jouw dromen waar te maken, om jouw bedrijf op koers te houden en om probleemsituaties te voorkomen.

Klik door om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij je bedrijfseconomische boekhouding, je landbouwadministratie of andere consulting, ook rond bio-gerelateerde thema’s. Of duik in ons digitaal platform voor jouw landbouwboekhouding.

VACcent

VACcent is ons digitaal platform ontwikkeld door het Vlaams Agrarisch Centrum. Hierbij komt zowel landbouwboekhouding als raadpleging bedrijfsdocumenten,  informatie én borging samen. Kortom jouw persoonlijk klantendossier op ons digitaal platform, raadpleegbaar via PC, tablet of smartphone.

VAC ontzorgt, jouw bedrijf ontwikkelt. En dat alles met de up to date managementtool voor jouw bedrijf.

Wat is VACcent?

VACcent is ons digitaal platform waarbij én landbouwboekhouding én raadpleging bedrijfsdocumenten én informatie én borging samenkomt.

Is VACcent interessant voor mij ?

Vast en zeker! De VACcent-klant kan bijvoorbeeld tijdens het plaatsbezoek van de schattingscommissie op de smartphone de fotoplannen en de verzamelaanvraag raadplegen. Als VACcent-klant vind je in één opslag ons boekhoudprogramma VACwerk, jouw laatste berichten, de laatste nieuwsfeiten en jouw documenten terug.

Hoe weet ik of er een document is geplaatst?

VACcent-klanten ontvangen een mail met de boodschap dat er een document is geplaatst met vermelding van het onderwerp.

Hoe werkt VACcent?

Via onze website kan de VACcent-klant inloggen op zijn persoonlijke bedrijfspagina. Elke klant ontvangt een unieke login.

Wat indien ik mijn login niet meer weet?

Een eenvoudig mailtje naar ons volstaat om jouw login te verkrijgen.

Hoe moet ik de “borging” begrijpen?

Hierbij geven wij graag een voorbeeld: Momenteel worden VACcent-klanten die een verplicht nitraatresidustaal moeten nemen door VACcent geborgen. De percelen van de VACcent-klant zijn raadpleegbaar op VACcent. De klant wordt geïnformeerd over wat er te doen staat. Op 10 oktober worden de klanten gecontacteerd om te informeren naar de stand van zaken. Zo vermijd je een boete van € 150 per niet genomen staal.

Wat kost VACcent?

VACcent is gratis voor klanten die genieten van een VAC-dienstverlening vanaf € 435 op jaarbasis en die lid zijn van het VAC.

Zijn er nog andere voordelen?

VACcent klanten genieten van een weerkerende doorlichting naar de bestekoop energieleverancier.

Ik heb twee bedrijven. Heb ik dan twee logins?

Keep it simple. Je krijgt één login voor één of meerdere bedrijven.

Kan ik zelf documenten opslaan op VACcent?

Neen, enkel de beheerder archiveert de documenten.

Wil je meer informatie over VACconsult?

Contacteer VAC

Kan je hiernaast ook fiscale, sociale of juridische ondersteuning gebruiken? Bekijk dan zeker onze VACcount-pagina!

 

VACcount

Recente berichten in de kijker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en ontvang het nieuws uit jouw sector als eerste