VAC is jouw bevoorrechte partner!

Een landbouwer dient van alle markten thuis te zijn. Dit is echter niet vanzelfsprekend en daarom kan het handig zijn om advies te krijgen van experten. Door de jarenlange ervaring in begeleiding van landbouwers, heeft het VAC een professioneel netwerk weten uit te bouwen met diverse experten.

 

Onze know-how aangevuld met de expertise van specialisten staat borg voor een deskundige aanpak van jouw dossier.

 

Je kan bij ons terecht voor de opmaak van:

  • Een leefbaarheidsstudie
  • Een haalbaarheidsstudie
  • Deskundige verslagen
  • Schadeverslagen
  • Tegenexpertiseverslagen
  • Energiestudie

 

Tevens geven we gefundeerd advies voor jouw bedrijfsoriëntering. Wij begeleiden starters en overnemers in het denkproces voor een optimale start en overname. We houden rekening met alle facetten zoals het fiscale statuut, eenmanszaak, maatschap, vennootschap en implementeren de complexe landbouwwetgeving in het geheel. Verder stellen we een financieel plan en een haalbaarheidsstudie samen. In samenspraak met de klant overlopen we de flow-chart zodat gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen.

 

De overnamedossiers worden door het VAC met professionele zorg omkaderd op maat en wensen van de overnemer en overlater. Gaat het toch verkeerd binnen de familie, tussen collega’s of vennoten? Het VAC bemiddelt naar een haalbare en uitvoerbare oplossing.

 

Energiestudie ism Onafhankelijk Adviesplatform (OAP). De energiekost weegt zwaar op het budget van agrarische ondernemingen. Samen met OAP bekijken we welke de meest gunstige energietarieven zijn voor jouw bedrijf. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en de administratieve rompslomp nemen we met veel plezier over, gratis en voor niets. Interesse in dit VAC-ledenvoordeel? Klik op Contact en laat het ons weten.

 

Klik door om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij je bedrijfseconomische boekhouding, je landbouwadministratie of consulting rond bio-gerelateerde thema’s. Of duik in ons digitaal platform voor jouw landbouwboekhouding.

Wil je meer informatie over VACconsult?

Contacteer VAC

Zelf een cursus volgen over hoe je aan de start kan als landbouwer? Check onze VACademie-pagina en volg één van onze starterscursussen!

 

VACademie

Recente berichten in de kijker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en ontvang het nieuws uit jouw sector als eerste