VACrom

Omgevingsvergunning

VAC biedt je de nodige ondersteuning

Tussen droom en werkelijkheid kan de omgevingsvergunning jouw nachtmerrie zijn.

 

Geen nood, VACrom onderzoekt samen met jou de mogelijkheden en haalbaarheid van jouw bouwproject. We houden rekening met jouw wensen en plannen en toetsen deze aan de bestaande wetgeving, locatie en budget. Samen met de architecten naar keuze, begeleiden we de aanvraag van de omgevingsvergunning.

 

Daarnaast kan je bij VACrom terecht met al jouw vragen of problemen omtrent de milieuwetgeving, ruimtelijke ordening en stedenbouw. In Vlaanderen wordt er voor de ruimtelijke ordening gewerkt met ruimtelijke structuur- en bestemmingsplannen. Het vormt voor veel bedrijven bijgevolg een hele klus om alle wijzigingen te kunnen bijhouden. Ook voor een betrouwbare doorlichting van een bestaande milieuvergunning zit je goed bij ons. Bij overnames actualiseren we de bestaande milieuvergunning tot een complete omgevingsvergunning.

 

Vergeet de periodieke controle van uw brandstoftank niet. Opslagtanks voor brandstoffen voor professioneel gebruik dienen periodiek gecontroleerd te worden. VACrom het met GNO-experts een externe partner gevonden om onder gunstige voorwaarden uw stookolietank te inspecteren en te certificeren. Is de driejaarlijkse termijn van controle verstreken en wens je te genieten van de gunstige voorwaarden van GNO, contacteer VAC.

Wil je meer informatie over VACrom?

Contacteer VAC

Kan je hiernaast ook fiscale, sociale of juridische ondersteuning gebruiken? Bekijk dan zeker onze VACcount-pagina!

 

VACcount

Recente berichten in de kijker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en ontvang het nieuws uit jouw sector als eerste